January 10 2018

IV INTERNACIONALNI KOŠARKAŠKI KAMP KOLAŠIN JE PRED NAMA!!

IV internacionani košarkaški kamp Kolašin je pred nama, i sada već možemo reći da je nas kamp postao brend u Crnoj Gori, prepoznat od djece i njihovih roditelja samo po kvalitetu!

U prve tri sezone kroz kamp je prošlo preko 1000 dječaka i djevojčica. Imena Nikole Vučevića, Bojana Dubljevića, Saše Pavlovića, Jelene Dubljević, Ive Perovanović, Blagote Sekulića, Nemanje Radovića, Nikole Ivanovića, Danila Nikolića, kao i trenera Mija Kadije, Zvezdana Mitrovića, Nikole Antića i još mnogih drugih koji su bili treneri i promoteri kampa u prve tri sezone, uz savremen program koji smo pripremili za sve učesnike, bili su više nego dovoljan razlog da kamp postane prepoznatljiv u svakom smislu.

Kolašin se pokazao kao izvanredna lokacija, za održavanje jednog ovakvog kampa. Idealan geografski položaj i nadmorska visina od 960 metara, kao i kompletna infrastruktura potrebna za organizaciju kampa sa tri spoljna terena i dvije dvorane u potpunosti zadovoljavaju sve kriterijume.

Predstojeći kamp će raditi u tri smjene počev od 27 juna do 15 jula 2018 godine, a potrudili smo se da sadržaj na samom kampu bude još obimniji sa mnogo inovacija koje ćemo najavljivati tokom same promocije.

IV internacionalni košarkaški kamp Kolašin će trajati 6 noćenja ili 7 dana, a samim tim i cijena kampa će biti konkurentnija, odnosno kamp po jednoj smjeni će iznositi 220 eura. Od ove sezone roditelji će imati mogućnost plaćanja na više mjesečnih rata do samog početka kampa, kao i mogućnost plaćanja preko Hipotekarne Banke.

Cjelokupnu ponudu i sadržaj kampa možete vidjeti na našem web sajtu, a imate mogućnost da nas pratite i na našoj facebook stranici košarkški kamp kolašin, gdje ćemo konstantno objavljivati sve vezano za predstojeći kamp.

IV internacionalni košarkaški kamp Kolašin 2018!

Dodji i ti!