Promoteri

Vec prve godine kosarkaski kamp Kolasin je okupio velika imena iz svijeta kosarke. Imena Nikole Pekovica, Nikole Vucevica , Sase Pavlovica, Bojana Dubljevica i Nemanje Radovica sama govore o ozbiljnosti kampa. Oni su kao nasi promoteri takodje dali doprinos i ukazali nam veliko postovanje  samim njihovim prisustvom.

  • Nikola Pekovic koji je ujedno i jedan od osnivaca kosarkaskog kampa Kolasin je trenutno clan Nba ligasa Minnesota Timberwolves, a u karijeri je jos igrao za Partizan iz Beograda i Panathinaikos iz Atine.
  • Nikola Vucevic, sjajan covjek i sportista je odusevljavao djecu u dvije smjene svojom neposrednoscu. Trenutno je clan Nba ligasa Orlando, a nastupao je jos za Buducnost iz Podgorice i Philadelphia 76ers.
  • Sasa Pavlovic je jos jedan Nba igrac koji je posjetio kosarkaski kamp Kolasin. Trenutno je clan Panathinaikosa iz Atine, a u svojoj karijeri je igrao jos za Buducnost iz podgorice, Utah Jazz, Cleveland Cavaliers,  Minnesota Timberwolves, Dallas Mavericks, New Orleans Hornets, Boston Celtics, Portland Trail Blazers, Partizan iz Beograda.
  • Bojan Dubljevic, reprezentivac Crne Gore i clan kosarkaskog kluba Valencia iz Spanije. Nastupao je jos za Lovcen sa Cetinja i Buducnost iz Podgorice.
  • Nemanja Radovic, takodje reprezentivac Crne Gore i clan kosarkaskog kluba Murcia iz Spanije. Nastupao je jos za Mornar iz Bara, Buducnost iz podgorice, Vrsac, Kaod Drama iz Grcke i Mega Vizura iz Beograda.
  • Ne treba zaobici ni saveznog sudiju i naseg prijatelja Borisa Raicevica od kojeg smo u sve tri smjene imali ogromnu pomoc i podrsku, u vidu sudjenja na nasim all-star utakmicama i drzanju mini seminara vezanih za pravila

Polaznici naseg kampa, nisu krili odusevljenje sto su imali priliku da upoznaju, razgovaraju i da se slikaju sa nasim proslavljenim igracima. Ocekujemo da ce ista imena uz jos mnogo drugih poznatih imena, i naredne godine posjetiti kosarkaski kamp Kolasin.