Smjestaj / Tereni

Privatni mini Hoteli koji su predviđeni za smještaj polaznika kampa i restoran “ Planinar” u kojem ce djeca uživati u ishrani prilagođenoj mladim sportistima, su godinama prepoznatljivi po kvalitetu i gostoprimstvu. Potrudili smo se da našim polaznicima prevashodno ponudimo smještaj u kojem će se osjećati udobno i prijatno. Svi kapaciteti u mini hotelima raspolažu sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i apartmanima. Sve smeštajne jedinice sadrže telefon, TV sa kablovskim kanalima, wireless internet i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom.

Polaznici kampa će biti razvrstavani u sobama po godištu ili ranije najavljenim željama. Obezbijeđen je i cjelodnevni nadzor djece i iz tog razloga smo odlučili da u svakom smještaju zajedno sa djecom budu smješteni treneri.

Tereni

Kolašin ima idealne prirodne uslove za ljetnje pripreme sportista. Sa tri spoljna kosarkaska terena i dvije sportske dvorane kosarkaski kamp Kolasin ima svu potrebnu sportsku infrastrukturu.

Velika sportska dvorana sa 3000 sjedista, koja je od skoro potpuno rekonstruisana i renovirana, je ozbiljan sportski objekat u kojem su se pripremale mnoge vrhunske ekipe i reprezentacije. U njoj ce se tokom kosarkaskog kampa kampa osim treninga, odrzavati i utakmice za predvidjeni uzrast djece. Druga sportska dvorana se nalazi u sklopu osnovne skole “Risto Manojlovic “, i vazi za jednu od najboljih skolskih dvorana u regionu. Sa svim pratecim sadrzajima i pomocnim kosevima ova hala je idealna da trenerima i djeci obezbijedi jedan kvalitetan trening sa mnogo sadrzaja.

Tri spoljna terena koja su pokrivena sa reflektorima su predviđena za održavanje treninga u sunčanim danima i zajedno sa dvije pomenute dvorane čine više nego dovoljan razlog da ovaj kamp bude bude internacionalni.