SMJEŠTAJI / TERENI


Privatni mini Hoteli koji su predviđeni za smještaj polaznika kampa i restoran “Planinar” u kojem će djeca uživati u ishrani prilagođenoj mladim sportistima, su godinama prepoznatljivi po kvalitetu i gostoprimstvu. Potrudili smo se da našim polaznicima prevashodno ponudimo smještaj u kojem će se osjećati udobno i prijatno. Svi kapaciteti u mini hotelima raspolažu sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i apartmanima. Sve smještajne jedinice sadrže telefon, TV sa kablovskim kanalima, wireless internet i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom.


Polaznici kampa će biti razvrstani u sobama po godištu ili ranije najavljenim željama. Obezbijeđen je i cjelodnevni nadzor djece i iz tog razloga smo odlučili da u svakom smještaju zajedno sa djecom budu smješteni treneri.

Apartments Gorska

Objekat Apartments Gorska u Kolašinu se nalazi u samom centru grada. Pansion raspolaže sa porodičnim sobama i odvojenim apartmanima. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Svaka smeštajna jedinica ima potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, prostor za sedenje sa kaučem, flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Princess Nina

Objekat Princess Nina se nalazi u Kolašinu, i udaljen je 300 metara pd centra grada. U ponudi je smeštaj sa zajedničkim salonom, besplatnim privatnim parkingom i terasom. Pansion raspolaže porodičnim sobama koje sadrže wi-fi pristup internetu. Smeštajne jedinice pansiona sadrže prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i tušem.

Guesthouse Kraljica

Vila "Kraljica”, udaljena svega 150 m od centra Kolašina, raspolaže dvokrevetnim,trokrevetnim i cetvorokrevetnim sobama koje sadrže wi-fi pristup internetu i sopstveno kupatilo. U okviru vile se nalazi zajednička terasa pogodna za druzenja u časovima kada kamperi nemaju predviđeneaktivnosti. 

Rooms Sejo

Pansion Toković udaljen je svega 150 metara od centra Kolašina. Polaznici našeg kampa boraviće u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve raspoložive sobe imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, TV i wirelless internetom. U okviru smještaja se nalazi zajednička terasa pogodna za druzenja u časovima kada kamperi nemaju predviđene aktivnosti.

TERENI

Kolašin ima idealne prirodne uslove za ljetnje pripreme sportista. Sa tri spoljna košarkaška terena i dvije sportske dvorane košarkaški kamp Kolašin ima svu potrebnu sportsku infrastrukturu. Velika sportska dvorana sa 3000 sjedišta, koja je potpuno rekonstruisana i renovirana, je ozbiljan sportski objekat u kojem su se pripremale mnoge vrhunske ekipe i reprezentacije. U njoj će se tokom košarkaškog kampa osim treninga, održavati i utakmice za predviđeni uzrast djece. Druga sportska dvorana se nalazi u sklopu osnovne škole “Risto Manojlovic “, i važi za jednu od najboljih školskih dvorana u regionu. Sa svim pratećim sadržajima i pomoćnim koševima ova hala je idealna da trenerima i djeci obezbijedi jedan kvalitetan trening sa mnogo sadržaja. Tri spoljna terena koja su pokrivena sa reflektorima su predviđena za održavanje treninga u sunčanim danima i zajedno sa dvije pomenute dvorane čine više nego dovoljan razlog da ovaj kamp bude ozbiljan u svakom smislu.