July 27 2017

SAOPŠTENJE: PREMIUM KOŠARKAŠKI KAMP KOLAŠIN 2017

PREMIUM KOŠARKAŠKI KAMP KOLAŠIN 2017

U nedelju 16 jula je zvanično završen III košarkaški kamp Kolašin. Ove sezone u 2 smjene, na košarkaškom kampu je učestvovalo preko 200 dječaka i djevojčica, uzrasta od 9-17 godina.

Uz svakodnevne treninge, utakmice i takmičenja, kvizove i predavanja sportskog psihologa, kao i All Star utakmicu, nezaobilazan sadržaj su bili kupanje na bazenu u hotelu Bianca Resort i posjeta nacionalnom parku Biogradska Gora.

Cjelokupni utisci djece i roditelja su pozitivni, a sigurni smo da su imali šta da nauče na treninzima, kao i svakodnevnom druženju sa ostalim polaznicima kampa. Takođe se nadamo da će mnogi od vas i sledeće godine posjetiti naš kamp, a mi kao organizatori ćemo se potruditi da opravdamo vaše povjerenje samim tim sto ćemo nas kamp učiniti jos boljim i interesantnijim u svakom pogledu.

Košarkaški kamp Kolašin je pokazao jos jednom da želi da raste svake godine. Osim polaznika kampa iz Crne Gore, ove sezone smo imali djecu iz Srbije, Kosova, Francuske, Belgije, Amerike itd..

Posebnu zahvalnost dugujemo Sponzorima koji su podržali III košarkaški kamp Kolašin. Generalni sponzori kampa su bili Telekom Crne Gore i Hipotekarna Banka, koji su zajedničkom saradnjom na Premium programu omogućili da se naš kamp ove sezone zove Premium košarkaški kamp Kolašin 2017

Sponzori III Internacionalnog kosarkaskog kampa Kolasin su bili:

– Crnogorski Telekom

– Hipotekarna Banka

– Lovćen Osiguranje

– Sport Vision i NIKE

– Bar-Kod

– Aqua Bianca

– Mercator CG i IDEA

– BLT

– Opština Kolašin

– Hotel Bianca

Veliku pomoć i razumijevanje smo imali od Uprave za Imovinu i g-dina Blaža Šaranovića koji su nam omogućili korištenje velike dvorane.

Medijski sponzor kampa je bila televizija Vijesti, koja je svakodnevno izvještavala dešavanja na kampu.

Opštini Kolašin i g-đi Željki Vuksanović dugujemo veliku zahvalnost jer su i ove sezone podržali i prepoznali ovaj projekat koji će vremenom obogatiti sportsko-turističku ponudu Kolašina, a samim tim i donijeti korist gradu i njegovim građanima.

Veliku pomoć i razumijevanje smo imali i od:

Centra za kulturu Kolašin

Osnovne škole Risto Manojlović

Ski centra Bjelasica

Nacionalnog parka Biogradska Gora i g-dina Sašu Jeknića

G-dina Brana Sudara

G-dina Mikana Medenice

Vatrogasne službe Kolašin

Dr. Moma Vukčevića i Doma Zdravlja Kolašin

Restorana Planinar

Dražen Drašković predsjednik košarkaškog kluba Gorštak je kao i uvijek dao veliki doprinos svemu sto se dešavalo na samom kampu i njemu dugujemo posebnu zahvalnost.

Veliku zahvalnost dugujemo klubovima i školama košarke koji su organizovano došli, a samim tim i podržali naš kamp.

Savezni košarkaški sudija Boris Raičević je još jednom pokazao da je veliki prijatelj našeg kampa. Njemu dugujemo posebnu zahvalnost za nesebičnu pomoć koju smo imali tokom svih All star utakmica i takmičenja koja smo imali.

Kompanija Ardu Sport i oprema koju su dobijali svi polaznici kampa, je opravdala naše povjerenje i ove godine.

Promoteri ovogodišnjeg Premium košarkaškog kampa Kolašin 2017 su bili:

Vlado Šćepanović

Bojan Dubljević

Jelena Dubljević

Iva Perovanović

Zvezdan Mitrović

Nikola Antić

Glavni trener i koordinator Premium košarkaškog kampa Kolašin 2017 je bio Marko Kaplarević, a ostali treneri koji su radili na kampu su bili Slobodan Tošić, Vladan Radović, Hajdana Radunović, Marko Kokotović, Serhio Cubeiro, Ramush Rushiti, Hasan Bytyqi, Boris Jeknić i Andrijana Radoman.

Ordinacija Pekmen i fizioterapeut Nemanja Peković su bili zaduženi da sve protekne bez povreda.

Još jednom hvala svim Kolašincima koji su prepoznali jednu zdravu košarkašku priču. Kolašin je pokazao da ima sve uslove koji su potrebni da bi se organizovao jedan ozbiljan kamp. Nadamo se da ce sledeće godine košarkaški kamp Kolašin biti ozbiljniji u svakom smislu, a mi kao organizatori ćemo se potruditi, da učinimo sve kako bi ovaj kamp bio prepoznatljiv, kako kod nas tako i van naših prostora.

Vlado Šćepanović

Savo Đikanović